Locația ideală pentru evenimentele importante din viața dumneavoastră

Fie că este vorba despre un eveniment social sau un eveniment corporate, ne asigurăm că aveți parte de o experiență plăcută și memorabilă. Vă punem la dispoziție meniuri diversificate și la un înalt standard de calitate, într-o atmosferă relaxantă și rafinată. Fie ca optați pentru meniu individual sau bufet, suntem pregătiți să vă oferim preparate special create pentru o petrecere reușită.

Planifică un eveniment

Iar noi ne asigurăm că va fi de neuitat
01

Rezervare

02

Confirmare

03

Planificare

04

Distracție plăcută!

Consultanță de specialitate

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru orice eveniment corporate sau social, fiind persoane cu experiență în domeniu de peste 15 ani.

Servicii suplimentare

La cerere, vă putem asigura, prin intermediul partenerilor noștri, transport de lux, videoproiecții, fotograf, videograf, cabină foto și muzică live*.

* fiecare dintre aceste servicii vor fi contractate separat.

Meniurile noastre

Preparate potrivite fiecărui tip de eveniment

Întrucât ne preocupă emoțiile oamenilor și fiindcă suntem de părere că evenimentele deosebite din viața noastră trebuie marcate într-un mod special, la Exotic Palace v-am pregătit meniuri alese pentru nuntă, botez sau chiar aniversare. 

Contactează consultanții noștri pentru a stabili împreună toate detaliile unui eveniment memorabil: +40 (731) 746 258.

Exotic Ballroom

Potrivită pentru orice tip de petrecere

Restaurantul ”Exotic Palace” a fost conceput de o echipă profesionistă de arhitecți și designeri, care au creat o armonie perfectă între suflul nou al arhitecturii și cel clasic regal. Imaginea nou creată, vă invită să visați și să evadați într-un loc cu o ambianță placută cum e la Restaurantul”Exotic Palace”.

Situat la intrare în Codlea pe strada Lungă, restaurantul dispune de o sală de 200 de locuri și o terasă de 40 locuri cu o panoramă către centrul orașului “Cetatea Neagră”, Vârful Măgura, Masivul Postăvaru și Muntele Tâmpa.

Evenimente sociale

La Exotic Palace, povestea dvs. de dragoste sau creștinarea unui nou născut vor fi celebrate într-o atmosteră caldă și rafinată, în care invitații dvs. se pot bucura pe deplin de fiecare clipă a evenimentului și de un set complet de servicii premium.

Evenimente corporate

Dacă doriți să organizați un eveniment corporate, restaurantele Exotic Palace și Baroc vă sunt alături, oferindu-vă meniuri diversificate și la un înalt standard de calitate. Fie că optați pentru meniu individual sau bufet, suntem pregătiți să vă oferim preparate special create pentru o pretrecere reușită.